Osta Joulu Miehet, naiset ja lapset vaatteet ja muoti vaatteita alennus
Christmas adventti% alennus, jopa teki pienen lahjan
 
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

toimitus aika
Flash myynti meille jokaiselle, odotamme toimittajiltaan tuotteita toimitetaan varastostamme Toimitustapaan tarvita; tämä on yleensä 2-3 viikkoa päättymisen jälkeen jokaisesta myynnistä. Syy ylitimme keskimääräinen toimitusaika on, että me siirrettyjä tuotteita tuotemerkin erän lopussa kunkin myynti varmistaa, että jäsenemme erikoistarjouksia.

Tuotteet toimitetaan yleensä 48 tunnin kuluessa toimituksen; kansainvälistä toimitus saattaa kestää kauemmin, riippuen postipalvelun.

jakeluyrityksenä
Meidän tilaukset yleensä seurataan Royal Mail tai kuriiri toimitus, koon ja arvon meidän liikennehankkeisiin.

Teemme parhaamme, jotta kaikilla asiakkailla fysiohuhtari.fi onnellinen ostoksia kokemus, mutta joskus voi olla tarpeen palauttaa tuotteen.

Suosittelemme, että Palauta tuotteet kautta kirjattuna kirjeenä. Ole hyvä ja laskun selkeästi palautuksen syy ja onko palautus tai vaihto, voimme vain korvaavan samaa tuotetta.

Yksilöllisiä kohteita ei palauteta. Terveydellisistä syistä joitakin tavaroita ei voida palauttaa. Huomaa, että tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiin.

Jos tarvitset täyden hyvityksen, mukaan lukien alkuperäisen toimituskulut, että tarvitaan koko tilauksen neljäntoista (14) työpäivän palauttaa sen meille. Et kuitenkaan vastaa tavarat palautetaan meidän kustannuksia. Jos haluat maksaa palautusta, palautus käsitellään mahdollisimman nopeasti, joka tapauksessa neljäntoista (14) päivää.

Asiakkaat on 14 päivää, jona lähettää kohteen takaisin meidän palautusta liikkeeseen. On toinen 14 päivää, yhteensä 28 päivää lähettää kohteen takaisin vaihtoon saman tuotteen koodin eri väriä tai kokoa. Tämä palautusoikeus koskee vain verkkokaupoissa.

Johtuen Hygieniasyistä, alusvaatteet ja muita kohteita ei voida palauttaa. Jos alusvaatteet vastaanotetaan, se palautetaan osoitteeseen listattu järjestyksessä.

Palautukset ei tarvita alkuperäisessä pakkauksessa, mutta niiden täytyy olla myytävässä kunnossa. Paluu postimaksu omalla ja riskiä.

Sinulla on lakisääteinen velvollisuus huolehtia tavaran kohtuulliseen kun on tavara. Jos et noudata tätä velvoitetta, me voi olla oikeus korvaukseen oman. Tämä koskee kaikkia kauppatavaraa palasi.

Palautusoikeudesta ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiin.

Jos palauttaa väitti viallisen tavaran, me tutkimme palautustavarat ja ilmoittaa sinulle kohtuullisessa ajassa sähköpostitse palautusta. Käsittelemme hyvityksen mahdollisimman pian, joka tapauksessa kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa, vahvistetaan sähköpostitse, että teillä on oikeus pyytää hyvitystä viallisia tavaroita.

Jos haluat maksaa hyvitystä tai kulujen korvaamista, käytämme maksutapaa käytät alkuperäistä siirtoa. Jos emme voi palauttaa alkuperäisen maksun, tarkista toimitetaan osoitteeseen luokkaa (ellei se ole lahjakortin käyttää kaikkia tai osaa ostaa tavaroita, kuten alla).

Jos niin käytä lahjakortin ostaa mitään tuotteita vaihdettiin halvempien tuotteiden, kaikki erääntyneet annetaan vain, kun lahjakortin. Jos hankinta on osa maksun lahjakortin, ja sinun täytyy maksaa hyvitys, lahjakortin palautetaan alkuperäiseen arvoon kortin, jonka jälkeen jäljellä olevat saldo velkaa, jolla alunperin hankinta muut maksu palautetaan. Jos et enää käytä lahjakortin ostaa palasi kauppatavara, me antaa sinulle uuden lahjakortin maksaa oman arvon, maksimiarvo alkuperäistä korttia.

Takaisin
Copyright @2019 www.fysiohuhtari.fi >> Tilaa halpa saappaat,Alennus uusi tyyli pusero verkossa,Uusi tyyli takki verkkomyyntiä